Home MCMC Perintah Kawalan Pergerakan

Perintah Kawalan Pergerakan

0

Pkp ada SOP penjawat awam paling happy boleh ambil kesempatan menerima rasuah memberi maklumat keterangan palsu, melanggar peraturan-peraturan Lembaga tatatertib jabatan perkhidmatan Awam masih belum ada masa ambil tindakan.

Perintah Kawalan Pergerakan ada SOP penjawat awam paling happy, boleh menerima rasuah menyediakan document palsu dan keterangan palsu. duduk dalam pejabat goyang kaki minum kopi kira wang rasuah. ketua biro pengaduan awam Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia melanggar Akta komunikasi Dan Multimedia Seksyen 75 Kesalahan kerana memberikan maklumat keterangan palsu dan mengerilukan. Suruhanjaya perkhidmatan awam kerana Perintah kawalan pergerakan tidak ada masa siasat kes jenayah penipuan wang.

perintah kawalan pergerakan polis tidak senang siasat kes penipuan wang, minum kopi goyang kaki kira wang rasuah.

perintah kawalan pergerakan biro pengaduan awam timbalan ketua pengarah ada masa menyediakan document palsu, sebelum datang ambil ujian test sudah terima semua butir-butir berkenaan masih menyediakan document palsu tutup aduan awam. melakukan kesalahan jenayah melanggar akta kanun keseksaan seksyen 25.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here